• מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות.
•
שמים בקערה את פירות היער המופשרים, (אוכמניות, פטל,דובדבנים וכד'), עם 2 כפות קמח, ו-1/4 כוס סוכר חום. מערבבים ושמים בכלי פיירקס.
•
בקערה נפרדת מערבבים את יתרת הסוכר החום, יתרת הקמח, הדגנים, הפשתן, קינמון, קורט מלח ושמן קנולה. מערבבים היטב, מוסיפים את השקדים ומכסים את תערובת האוכמניות.
•
מכניסים לתנור ל-35 דקות, מוציאים ומניחים לתערובת להתקרר מעט.
•
מגישים חם עם כדור גלידה.
•
התערובת לא מתקשה אלא נותרת נוזלית כמו ליפתן חם.
•
בתאבון.
|