חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אוזני המן - אופן ההכנה
בצק אוזני המן (ראו אופן הכנה בהערות)
ריבת שזיפים (או ריבה אחרת לבחירתכם)
אבקת סוכר לקישוט
מלית נוספת:
כוס שקדים קלופים
150 גרם ריבת תות או ריבה קשה אחרת
6 כפות יין מתוק
100 גר' גרגירי פרג
200 גרם סוכר
כפית מרגרינה רכה בלי מלח
• מקמחים משטח עבודה ומניחים עליו את הבצק המוכן.
• חותכים את הבצק לחתיכות נוחות לעיבוד, ומשטחים אותו בעזרת מערוך לעלה בעובי 3 מ"מ.
• יוצרים עיגולים בעזרת כוס בקוטר סטנדרטי.
• מניחים במרכז כל עיגול, בין כפית לכף מהמלית (בהתאם לגודל).
• אפשר להרטיב את האצבע במעט מים ולהעביר אותה על בעיגול על השולים של כול עיגול (לא חובה).
• סוגרים את אוזני המן בעזרת צביטת הקצוות יחד, כפי שמתואר בסרטון.
• יש להדק היטב על מנת שאוזני המן לא יפתחו במהלך האפייה.
• מניחים את אוזני המן על גבי תבנית עם נייר פרגמנט, ברווחים גדולים כדי למנוע הדבקות.
• אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות משך 20 עד 30 דקות.
• כשאוזני המן זהובים, מוציאים אותם מהתנור, מצננים מעט וזורים מעל אבקת סוכר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים