|
|
שקדים מסוכרים פיקנטים |
מרכיבים :
|
3/4 כוס סוכר
1 כף סוכר חום
1 כף קימנון
1/2 כפית אגוז מוסקט
3/4 כפית מלח
1 כף אבקת ג'ינג'ר
1/4 כפית ציפורן
1 חלבון ביצה
1 כף מים
|
תרסיס חמאה
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים את חלבון הביצה עם כף מים.
•
שמים את השקדים בקערה ושופכים עליהם את חלבון הביצה והמים ומצפים אותם היטב.
•
שופכים מעל השקדים את כל התבלינים והסוכר ומערבבים היטב.
•
מצפים תבנית בנייר כסף, ומרססים אותה עם תרסיס חמאה או שמן.
•
מפזרים את השקדים בצורה שווה על התבנית.
•
אופים בתנור שחומם מראש ל-135 מעלות, משך 50 דקות עד שעה.
•
כל רבע שעה, מוציאים את התבנית מהתנור, והופכים את השקדים ושוברים את הסוכר על מנת שלא ידבקו.
•
מצננים ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|