חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
בצק פילו במילוי שקדים טחונים
250 גר' שקדים מולבנים
125 גר' סוכר
3 כפיות חמאה מומסת
1/4 כפית קינמון
3 כפיות מי זהר
1/4 כפית גומי ערבי
חבילת עלי בצק פילו
1 חלמון ביצה
3 כפות שקדים מולבנים קצוצים גס
דבש לציפוי
• מכניסים לבלנדר, 250 גר' שקדים מולבנים עם 125 גר' סוכר, וטוחנים לאבקה דקיקה.
• מוציאים את אבקת השקדים לקערה ומוסיפים 3 כפיות חמאה מומסת, 1/4 כפית קינמון, 3 כפיות מי זהר וגומי ערבי.
• מערבבים את כל החומרים היטב עם היד עד קבלת עיסה דביקה.
• יוצרים מהעיסה כמה נקניקי בצק ארוכים בעובי של נקניקיה שמנה.
• מניחים עלה פילו על משטח העבודה ומושחים אותו בחמאה מומסת.
• מניחים בקצה עלה הפילו, נקניק שקדים ומגלגלים אותו עם כל העלה, כך שנוצרת גלילת פילו ארוכה (רולדה).
• מושחים את הרולדות עם מברשת, בחלמון הביצה, ומפזרים מעל שקדים שבורים.
• מניחים את הרולדות על תבנית עם נייר אפיה.
• אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך כ-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב.
• מוציאים את הרולדות מהתנור, ושופכים עליהן מידית דבש נוזלי (ניתן לחמם את הדבש 30 שניות במיקרו).
• חותכים את הרולדות לעוגיות באלכסון, ומסדרים על גבי מנג'טים או על גבי צלחת הגשה יפה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים