חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
למרוזיה - כבש בפירות יבשים
2 קילו בשר טלה, חתוך ל-4 נתחים
2 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
1 כף מרגרינה (במתכון המקורי כף סמן•)
1 כפית ג'ינג'ר טחון
מלח ופלפל גרוס
1 כפית כורכום
קורט זעפרן
קורט אבקת זעפרן (לצבע)
1 כף ראס אל חנות (ראה מתכון בהערות)
• 5 כפות דבש
• 150 גר' צימוקים
• 100 גר' שקדים מולבנים שלמים קלויים
• 1/2 כוס גרעיני שומשום
• מחממים 2 כפות שמן בסיר גדול על אש בינונית.
• מוסיפים את נתחי הטלה, את השום והבצל, וצולים מכל הצדדים.
• מוסיפים את המרגרינה או סמן ואת התבלינים - זעפרן ג'ינג'ר, כורכום מלח פלפל וראס אל חנות.
• מערבבים היטב, מכסים את הסיר ומבשלים 10 דקות. (מערבבים מדי פעם).
• אחרי 10 דקות, פותחים את המכסה ומוסיפים כוס עד כוס וחצי מים.
• מערבבים וסוגרים שוב את הסיר.
• מבשלים משך שעה, עם מכסה סגור ומערבבים מדי פעם.
• אחרי שעה, מוסיפים את הצימוקים והדבש, מערבבים ומבשלים עוד 20 דקות עד שהרוטב מסמיך והבשר מתפרק.
• מוציאים את הצלי לצלחת הגשה, ומפזרים מעל את השקדים הקלויים וגרעיני השומשום.
• מגישים חם
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים