חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פטה שקדים וטחינה
1 כוס שקדים טריים (לחים)
1 כוס גרעיני חמניה (גרעינים שחורים מקולפים)
2 בצל ירוק קצוץ
2 גבעולי סלרי חתוכים לעיגולים
1/2 כפית מלח
1 שן שום
2 כפות מיץ לימון או חומץ תפוחים
2-4 כפות טחינה גולמית
עלה אצת ים -אצות נורי (לא חובה)
• מכניסים למעבד המזון את השקדים, גרעיני החמניה, בצל ירוק, סלרי, שן שום, מלח, מיץ לימון וטחינה.
• מוסיפים 1/4 כוס מים ומעבדים היטב עד קבלת מרקם פטה סמיך.
• טועמים ובמידת בצורך מוסיפים מלח ולימון.
• ניתן להוסיף גם כמה גבעולי פטרוזיליה טריה.
• ניתן להכניס לתבנית אינגליש קייק עם ניילון נצמד, לדחוס היטב, לצנן משך לילה במקרר ולמחרת להפוך על צלחת ולהגיש כפטה.
• אופציה נוספת היא לפרוש עלה אצה נורי ולהניח עליו פס מהפטה, להניח למעלה ירקות לבחירתכם, ללחלח את קצה האצה ולגלג כמו סושי.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים