חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פרגיות ממולאות בקוסקוס לחג
2 פרגיות כ- 500 גר' כל אחת
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
3 כפות שמן צמחי
מלח ופלפל
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
1/2 כפית כורכום
1 כוס שקדים שלמים מולבנים וקלויים מעט
למילוי: 2 כוסות קוסקוס מוכן
2 כפות צימוקים
3 כפות שקדים מולבנים, קלויים וכתושים גס
• 1/2 כפית קינמון
• 1 כף מרגרינה
• 1/2 כפית ריבת ורדים או אחרת
• 1 כף סוכר
• מערבבים את הקוסקוס המוכן עם הצימוקים, 3 כפות שקדים קצוצים גס, 1/2 כפית קינמון, 1/2 כפית ריבה וכף סוכר.
• ממלאים את הפרגיות בתערובת הקוסקוס המתובל, סוגרים את העור עם קיסם וקושרים את הרגליים יחד, על מנת שהמילוי לא ישפך החוצה.
• מחממים סיר רחב על אש בינונית עם 3 כפות שמן ומטגנים יחד את הבצל השום והגינג'ר.
• מוסיפים כורכום, מלח ופלפל לפי טעם ומערבבים.
• מוסיפים את הפרגיות הממולאות לסיר וצולים אותן מכל הצדדים כך שיצופו בתבלינים וישחימו מעט (כ-20 דקות יחד מכל הצדדים).
• מוסיפים לסיר מעט מים (עד למחצית), ומכסים עם המכסה.
• מבשלים עוד 20 דקות.
• מוסיפים לסיר את השקדים השלמים, מכסים ומבשלים עוד כ- 25 דקות, עד שהעוף מוכן והרוטב סמיך.
• מוציאים את הפרגיות לצלחת הגשה, ושופכים מעל את הרוטב.
• מעטרים עם שקדים מולבנים שלמים (שקדים ללא קליפה).
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים