חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קינוח קצפת ותותים לוולנטין
2 סלסלות תותים
600 גר' שמנת מתוקה מעובדת לקצפת
1/2 כוס שרי ברנדי
200 גר' רצועות שקדים מולבנים
3 כוסות סוכר
1/2 כוס אבקת סוכר
• מצפים תבנית שטוחה באבקת סוכר.
• חותכים מספר תותים לחצאי עיגול דקים, מסדרים אותם על אבקת הסוכר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות משך 30 דקות.
• הם ישמשו לעיטור המנה.
• מקרמלים את הסוכר על מחבת תוך ערבוב מתמיד, מוסיפים למחבת את השקדים ומערבבים.
• מכינים מגש עם נייר אפייה, ושופכים עליו את תערובת השקדים והקרמל.
• מניחים לתערובת להתקשות לחלוטין, מניחים מעליה בד ושוברים לחתיכות באמצעות מערוך או פטיש שניצלים.
• חותכים את שאר התותים לרבעים, מחממים מחבת טפלון ומקפיצים עליו את התותים עד שיאבדו מעט מהמיץ ויתרככו.
• מוסיפים פנימה את השרי ברנדי, משאירים על אש נמוכה בינונית כ-5 עד 10 דקות, ומערבבים מדי פעם.
• בכוס הגשה יפה, שמים מעט קצפת, מעליה שכבה של תותים, עוד שכבת קצפת ותותים ומעל הכל קצפת.
• מעטרים בתותים שהושחמו בתנור ובשברי שקדים מקורמלים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים