חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
תופיני שוקולד ואגוזים
תרסיס חמאה
1 כוס אגוזי לוז
1 כוס עוגיות שוקולד צ'יפס מפוררות
1 כוס שמנת מתוקה 38%
200 גר' קוביות שוקולד מריר משובח
דובדבנים או פטל לקישוט
• מרססים כמה תבניות אישיות עגולות, בתרסיס חמאה.
• מכניסים למעבד המזון את האגוזים ואת העוגיות ומעבדים היטב לתערובת חלקה ואחידה.
• ממלאים את תחתיות התבנית בתערובת הלחה ומהדקים היטב ליצירת התחתית.
• מרתיחים את השמנת המתוקה בסיר ושופכים מעל קוביות השוקולד.
• מערבבים היטב עד יצירת קרם חלק - (גנאש).
• שופכים את הגנאש על תחתית העוגיות ומכניסים לפריזר ל-6 שעות.
• מגישים עם עיטור קצפת ופטל או דובדבן.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים