חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מרק עוף
2 תפוחי אדמה
1 גזר
2 קישואים
1 כרישה
1 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
2-3 יחידות כרעיים עוף
2 גרונות עוף ו-2 כנפיים עוף
אטריות ביצים או אטריות אורז
פטרוזיליה לקישוט
מלח ופלפל
• חותכים את הירקות לפי דרגת הקושי.
• ירקות רכים שמתבשלים מהר, כמו קישואים, חותכים לקוביות גדולות.
• ירקות קשים, שמתבשלים באיטיות, כמו תפוח אדמה ושורש פטרוזיליה, חותכים לחתיכות קטנות יותר, על מנת שכל הירקות יהיו מוכנים בבת אחת.
• מניחים את הירקות החתוכים בתחתית הסיר, מניחים מעל את חלקי העוף. מוסיפים מים עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
• מסירים את הקצף שנוצר במהלך הבישול, הסרת הקצף חשובה כדי שהמרק יהיה צלול.
• מכסים את הסיר, ממשיכים לבשל במשך שעה-שעה וחצי, ומסירים קצף אם יש צורך.
• בתום הבישול מתבלים לפי הטעם.
• שידרוג: מבשלים איטריות לפי הוראות היצרן, מסננים ממים ומוסיפים למרק.
• מפזרים מעל פטרוזיליה או כוסברה טרייה לפי הטעם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים