|
|
פרלינים משוקולד |
מרכיבים :
|
500 גר' שוקולד מריר 70% קקאו
גנאש מוכן
תבנית פרלינים מיוחדת
|
|
אופן הכנה :
|
•ממיסים את השוקולד במיקרוגל.
•
מצננים את השוקולד בקערה על השיש או פשוט נותנים לו לנוח 10 דקות ומערבבים מידי פעם.
•
ממלאים תבנית מיוחדת (ריבועים) עם השוקולד הנמס.
•
שופכים את השוקולד חזרה לתוך הקערה, כך נוצרות כוסיות שוקולד קטנות.
•
ממלאים שקית זילוף בגנש (ראה מתכון למטה) וממלאים את כוסיות השוקולד.
•
מצננים כמה דקות וממלאים מעל שכבת שוקולד נוספת.
מחליקים החוצה את כל השאריות עם סכין גדולה.
•
מכניסים את הפרלינים למקרר ל-10 דקות.
•
מוציאים את התבנית מהמקרר, ומשחררים את ריבועי הפרלינים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|