חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות מקרון שקדים
360 גר' שקדים טריים עם קליפה
180 גר' אבקת סוכר
2 ביצים
1 לימון קטן
1 כפית אבקת אפייה
מעט שמן לגלגול העוגיות
1/2 כוס שקדים שלמים עם קליפה לקישוט
• טוחנים את השקדים הטריים עם הקליפה במעבד המזון עד שמתקבל מרקם של חול לח.
• מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים לקצפת יציבה.
• מגרדים את הלימון עם פומפיה כדי לקבל גרדת קליפת לימון.
• יש להקפיד לגרד אך ורק את פני השטח של קליפת הלימון ולא את החלק הלבן שהוא מריר.
• מערבבים את השקדים הטחונים עם אבקת הסוכר, גרידת קליפת הלימון, כפית אבקת אפיה ושני חלמונים.
• מקפלים את קצף הביצים אל תוך הבלילה עד שמתקבל בצק צמיג.
• מסדרים תבנית עם נייר אפיה, ומניחים לידה את קערת הבצק, קערה עם מעט שמן וקערית עם שקדים שלמים.
• מרטיבים את הידים עם מעט שמן ויוצרים עיגולים מהבלילה.
• מסדרים את עוגיות המקרון על גבי התבנית במרווחים גדולים ומטביעים שקד שלם במרכז כל עוגיה.
• מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות משך 15 דקות.
• מוציאים את העוגיות מהתנור ומצננים אותן היטב לפני ההגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים