חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

שרימפס

שם לועזי : Shrimps

שרימפס השרימפס או בעברית חסילונים, שייכים למשפחת פרוקי הרגליים בממלכת הסרטנים. הם נחשבים זן אכיל של פירות ים, ולמרות גודלם הקטן יחסית, המצריך עבודה רבה בניקוי וקילוף השריון, הם משמשים כמרכיב עיקרי במטבחים רבים בעולם כולו. רוב מטבחי העמים המרבים להשתמש בשרימפס למאכל, שייכים למדינות שיש להם חוף ים כמו תאילנד, יפן,אמריקה הלטינית ומדינות הים התיכון. על אף שאינם כשרים על פי חוקי היהדות, השרימפס נחשבים בריאים למאכל שכן הם עשירים בסידן, חלבון ובכולסטרול "טוב" שאינו ניזון משומנים רווים ומוריד את ספירת הטריגליצרידים בדם. קיימים סוגי שרימפס שונים כמו ג'מבו שרימפס, שרימפס סקאמפי או פרונס - Prawns, שהם זנים גדולים יותר, לצד זנים קטנטנים שגודלם אינו עולה על גודל זרת, והם מקובלים בשימוש במזרח הרחוק.




מתכונים ומידע נוסף:
שרימפס בטקילה וטריפל סק
שרימפס סצ'ואן



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה