חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל






מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים

שפיץ-צ'אך

שם לועזי : Rump cover

שפיץ-צ'אך נתח השפיץ צ'אך הוא למעשה הקצה או השפיץ של נתח הצ'אך (נתח מספר 15 מחלקי הפרה), הלקוח האזור הירך האחורית בפרה, והוא נחשב למשובח שבין החלקים הזולים בבשר. השפיץ צ'אך נלקח על פי רוב מעגל חלב, הוא מצופה בשכבה של שומן ונחשב נתח רך ואיכותי שניתן להכינו כרוסטביף, סטייק על האש, או לטגנו ברצועות דקות על מחבת. בדרום אמריקה השפיץ צ'אך נחשב לנתח מעולה לאסדו ובברזיל הוא נקרא פיקנייה Picanha ונחשב מעדן גורמה העולה באיכותו על נתחי הפילה ואנטריקוט.
שמות נוספים : שפיץ צ'אק, שפיץ צ'ך, ירכה, פיקנייה,Picanha



מתכונים ומידע נוסף:
צלי בקר ביין אדום
תבשיל קדרה תאילנדי



חפש ערך במילון האוכל :
חיפוש במילון אוכל לפי הא"ב :
  א   ב   ג   ד   ה   ו   ז   ח   ט   י   כ   ל   מ   נ   ס   ע   פ   צ   ק   ר   ש   ת
מילון אוכל


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים

מתכונים למימונה