חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דג סול ברוטב חמאה ולימון
4 נתחי פילה דג סול
1 לימון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפות חמאה
1/2 כוס קמח לציפוי
מלח ופלפל
צרור אספרגוס
3 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
1/2 כוס יין לבן
• מנקים את האספרגוס ומקלפים אותם.
• מרתיחים סיר עם מים וחולטים בתוכו את האספרגוס משך 10 דקות או עד שרך ומוכן.
• שמים בקערה שטוחה 1/2 כוס קמח עם 1/2 כפית מלח ו-1/4 כפית פלפל.
• מחממים מחבת עם כף חמאה על אש בינונית.
• טובלים את פילה הסול בקמח עם התבלינים וצולים אותו עד שמוכן בערך 2-3 דקות מכל כל צד.
• כשהדג מוכן מוציאים אותו מהמחבת.
• מחזירים את המחבת מבלי לנקות לאש ומוסיפים 1/2 כף חמאה.
• מטגנים את השום רק עד שעולה ניחוח מהמחבת, ומוסיפים את היין הלבן.
• מניחים ליין להתאדות 2 דקות ומוסיפים מיץ מחצי לימון ו- 1/2 כפית גרידת קליפת לימון.
• כשהנוזלים מצטמצמים בחצי מכבים את האש ומוסיפים פנימה עוד 1/2 כף חמאה.
• מערבבים עד שהחמאה נמסה ומוסיפים את הפטרוזיליה.
• מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ושופכים על גבי הדג הצלוי והאספרגוס.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים