חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
מצה בריי
2 פרוסות מצה
2 ביצים
3 כפות חלב
50 גר' חמאה לטיגון
מלח
• מפוררים את המצה לחתיכות בגודל בינוני ומשרים אותן בקערה עם מים כמה דקות עד שהן מתרככות.
• בקערה נפרדת טורפים את הביצים עם כמה כפות חלב או שמנת מתוקה, ומלח לפי טעם.
• מנקזים את המצה משאריות המים ושופכים אותן לתוך הביצה.
• משאירים את המצה לספוג את הביצה עוד כמה דקות.
• מחממים מחבת עם חמאה וכאשר החמאה נמסה שופכים את בלילת הביצים והמצה למחבת.
• משטחים את כל התערובת לחביתה שטוחה ועגולה.
• אחרי 2-3 דקות, כשהחביתה מוכנה ומשחימה אפשר להפוך אותה שלמה או לחתוך במחבת לחתיכות ולהפוך כל חתיכה.
• מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים