|
|
לביבות פירה תפוחי אדמה |
מרכיבים :
|
2 כוסות פירה תפוחי אדמה מוכן
1 ביצה
6 כפות קמח
1/4 כוס חלב
מלח ופלפל
3 כפות שמן צמחי לטיגון
אופציונאלי: קורט אגוז מוסקט
1 חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כפית שום כתוש
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים את הפירה בקערה, מוסיפים מלח, פלפל, ביצה אחת טרופה, חלב וקמח ומערבבים היטב.
•
ניתן להוסיף טעם לבחירתכם למשל קורט אגוז מוסקט, כפית שום כתוש, כף פטרוזיליה קצוצה וכד'.
•
מערבבים היטב ומשאירים כשעה המקרר.
•
מחממים את השמן במחבת טפלון.
•
יוצרים בעזרת הכף לביבות ומניחים על המחבת החם.
•
משטחים את הלביבות עם הכף עד שמתקבלים מאין פנקייקס שטוחים.
•
מטגנים את הלביבות עד שהן משחימות מעט (כדקה עד 2 מכל צד על חום בינוני).
•
כשהלביבות מוכנות, מוציאים אותן לנייר סופג.
•
מגישים חם עם עשבי תיבול, כתוספת או כפינוק בפני עצמו.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|