חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות שיבולת שועל ופירות יבשים
170 גר' קמח מלא
1/2 כפית סודה לשתייה
1 כוס קוואקר שיבולת שועל
5 תאנים מיובשות חתוכות לקוביות קטנטנות בגודל של צימוקים
1/3 כוס גרעיני דלעת או גרעיני חמניות
1/3 כוס חמוציות מיובשות או צימוקים או משמש מיובש חתוך קטן
1/2 כפית קינמון
150 גר' סוכר חום
1/4 כוס חלב סויה או מים
80 גר' שמן (קצת פחות ממחצית כוס)
1 כפית תמצית וניל
• מערבבים את החומרים היבשים: קמח, סודה לשתייה, שיבולת שועל, קינמון, דבלים, גרעיני דלעת או חמניות ומשמשים או צימוקים.
• מערבבים בקערה אחרת את הסוכר, השמן, חלב הקוקוס ותמצית ווניל.
• מערבבים יחד את שתי התערובות עד לקבלת בצק מעט דביק.
• בעזרת ידיים רטובות צרים עוגיות עגולות ומשטחים אותן מעט על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
• אופים בתנור מחומם מראש ל-170 מעלות, למשך 12-15 דקות.
• מכבים את התנור ומשאירים את העוגיות בתנור החם למשך עוד 4-5 דקות.
• מוציאים את העוגיות מהתנור ומצננים לגמרי לפני ההגשה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים