|
|
גלידת וניל ופירות תוצרת בית |
מרכיבים :
|
2 כוסות שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
2 כפיות תמצית וניל
1/2 כוס סוכר לבן או חום
3 בננות בשלות או כל פרי אחר- מנגו, קיווי, תותים וכד'
|
|
אופן הכנה :
|
• מכניסים את הבננות לבלנדר.
•
מוסיפים 2 כוסות שמנת מתוקה ושתי כוסות חלב.
•
מוסיפים תמצית וניל וסוכר או דבש ומעבדים משך כ-2 דקות עד שהסוכר ימס.
•
שופכים את הבלילה לכלי פלסטיק מתאים לפריזר, מכסים ושמים בפריזר משך לילה מבלי לפתוח.
•
לפני ההגשה, מוציאים ומפשירים 5 דקות על מנת שניתן יהיה להוציא את הגלידה עם סקופ.
•
מגישים צונן ומעטרים בפרי או קינמון.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|