חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קינואה קצ'טורי
1 כוס קינואה
1 כוס עדשים כתומות למרק
5 כוסות ציר ירק או מרק ירק
8 שיני שום קצוץ
1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
1 בצל לבן קצוץ דק
1 כוס עלי תרד טריים
1 כוס פרחי ברוקלי חתוכים מבושלים (או קפואים)
1/4 כוס עלי תיבול קצוצים לבחירתכם - פטרוזיליה, בזיליקום, וכו'
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
3 כפות רוטב סויה
• כמה טיפות שמן צ'ילי (לא חובה).
• מלח ופלפל
• מחממים סיר גדול עם 5 כוסות מים על אש בינונית גבוהה.
• מערבבים כוס קינואה וכוס עדשים כתומות יחד ושוטפים אותן היטב במסננת תחת מים זורמים.
• מכניסים את הקינואה והעדשים למים, מוסיפים 8 שיני שום קצוצות, בצל קצוץ, וכרוב קצוץ.
• מערבבים הכל יחד ומביאים לרתיחה.
• מורידים לאש נמוכה, מכסים עם המכסה ומבשלים 20 דקות.
• שלא כמו באורז, מידי פעם פותחים את המכסה ומערבבים, ואם התבשיל יבש מוסיפים מים.
• כשהקינואה מוכנה (המרקם צריך להיות קצת נוזלי), מוסיפים פנימה את התרד והברוקולי ומערבבים היטב.
• מוסיפים 1/4 כוס עשבי תיבול טריים.
• מוסיפים מלח, ופלפל לפי טעם, ו-3 כפות רוטב סויה.
• מגרדים מעל מעט ג'ינג'ר טרי, ואם רוצים בוזקים כמה טיפות שמן צ'ילי מעל (לא חובה).
• מערבבים ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים