חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
דג פארידה ברוטב חמאה ויין
1 כף בצל שאלוט קצוץ
1/2 כוס חומץ תפוחים
כפית וחצי פלפל שחור גרוס
1 עלה דפנה
1 ו-1/2 כוסות יין לבן יבש
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גר' חמאה
3 כפיות חרדל דיז'ון
שמן זית
מלח ופלפל
בצל ירוק קצוץ
• 1 קילו נתחי פילה פארידה או כל דג אחר
• מחממים סיר על חום בינוני גבוה, מוסיפים כף בצל שאלוט קצוץ, חצי כוס חומץ תפוחים (חומץ סיידר) ומביאים לביעבוע.
• מוסיפים כפית וחצי פלפל שחור גרוס עבה, עלה דפנה וכוס וחצי יין לבן.
• מאדים את הרוטב עד שמצטמצם לחצי כוס נוזלים.
• מוסיפים שמנת מתוקה, מערבבים ומעדים על אש בינונית עד שהרוטב מצטמצם בחצי.
• מסננים את הרוטב במסננת דקה, ומחזירים את הנוזלים לסיר.
• מורידים לאש נמוכה ומערבבים פנימה 100 גרם חמאה חתוכה לקוביות ו-3 כפיות חרדל דיז'ון.
• מערבבים היטב ומכבים את האש.
• מושחים את הדגים בשמן זית ובוזקים עליהם מלח ופלפל.
• צולים את נתחי הפארידה על גריל חם או על מחבת טפלון, כ- 2 דקות מכל צד.
• מוציאים את הדגים מהאש ומניחים על צלחת ההגשה.
• מפזרים את הרוטב על נתחי הדגים ובוזקים מעל בצל ירוק קצוץ.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים