חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שרימפס מוקפץ ברוטב פלפל שחור
12 שרימפס גדולים נקיים
1/2 כוס בצל ירוק חתוך לרצועות באורך זרת
2 כוסות פטריות שיטאקי פרוסות לרצועות
1 כף שום קצוץ דק
1 כף פלפל אדום חתוך לרצועות ארוכות
1 כף גרגירי פלפל שחור שלמים טחונים גס
לרוטב: 1 כפית רוטב דגים
1 כף רוטב סויה או רוטב צדפות
1/4 כפית סוכר
1 כף שמן זית
1/2 כוס מים
• מבשלים את השרימפס ואת פטריות השיטאקי (מסירים את הרגל) במים עם מלח עד שהם מוכנים (10 דקות במים רותחים).
• מחממים ווק עם שמן זית על אש גבוהה.
• מוסיפים לווק את השום ומערבבים כדקה, עד שעולה ניחוח.
• מוסיפים את הפטריות המבושלות למחבת ומקפיצים כדקה.
• מוסיפים את רוטב הדגים ומערבבים.
• מוסיפים את השרימפס המבושלים וכמה כפות מים וממשיכים להקפיץ עוד דקה.
• מוסיפים גם את הפלפל האדום והבצל הירוק, ומקפיצים יחד.
• אם חסרים נוזלים (המחבת יבש) מוסיפים עוד כמה כפות מים.
• מוסיפים את רוטב הסויה ואת הפלפל השחור ומקפיצים עוד דקה.
• מוסיפים מעט סוכר, מערבבים ומכבים את האש.
• מוציאים את השרימפס עם הפטריות מהמחבת ומגישים עם אורז או נודלס בצד.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים