חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
חביתת תרד מקושקשת
2 כוסות תרד קפוא סחוט מנוזל
2 שיני שום קצוצות
כוס מלאה חלבוני ביצה או ביצים שלמות
1/4 כוס גבינת מוצרלה קלה מגורדת
שמן זית
מלח ופלפל
• מכינים שתי מחבתות על האש.
• במחבת הראשונה בוזקים מעט שמן זית ומטגנים את השום כדקה.
• מוסיפים את התרד, מלח ופלפל וגבינה.
• במחבת השניה, מחממים שמן זית בחום בינוני ושופכים את הביצים (ניתן להשתמש בביצים שלמות).
• נותנים לשכבה התחתונה של הביצים להתקשות, ומוסיפים למחבת את תוכן המחבת השניה עם התרד.
• "מקשקשים" את תערובת הביצים והתרד עד שהביצים מתקשות לחלוטין.
• מוציאים מהאש ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים