|
|
חביתת תרד מקושקשת |
מרכיבים :
|
2 כוסות תרד קפוא סחוט מנוזל
2 שיני שום קצוצות
כוס מלאה חלבוני ביצה או ביצים שלמות
שמן זית
מלח ופלפל
|
|
אופן הכנה :
|
• מכינים שתי מחבתות על האש.
•
במחבת הראשונה בוזקים מעט שמן זית ומטגנים את השום כדקה.
•
מוסיפים את התרד, מלח ופלפל וגבינה.
•
במחבת השניה, מחממים שמן זית בחום בינוני ושופכים את הביצים (ניתן להשתמש בביצים שלמות).
•
נותנים לשכבה התחתונה של הביצים להתקשות, ומוסיפים למחבת את תוכן המחבת השניה עם התרד.
•
"מקשקשים" את תערובת הביצים והתרד עד שהביצים מתקשות לחלוטין.
•
מוציאים מהאש ומגישים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|