|
|
פסטה קישואים טבעונית ברוטב עגבניות |
מרכיבים :
|
5-6 קישואים
2 ו-1/2 כוסות עגבניות חתוכות
12 עגבניות מיובשות
1/4 כוס שמן
4 שיני שום
3 תמרים (לא חובה)
1/2 כוס פטרוזיליה או כוסברה (או שתיהן)
מלח ופלפל לפי טעם
|
|
אופן הכנה :
|
•מקלפים את הקישוא ובעזרת הקולפן מכינים רצועות קישואים דמויות פסטה נודלס.
•
את החלק הפנימי של הקישואים שממנו לא ניתן לפרוס רצועות מניחים בצד לשימוש אחר.
•
מכניסים למעבד המזון את העגבניות החתוכות השום הפטרוזיליה והכוסברה, התמרים, שמן זית מלח ופלפל, ומעבדים לרוטב סמיך.
•
מערבבים את הרוטב עם הנודלס מהקישואים.
•
מגישים קר.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|