חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת תמרים ואגוזים (ללא ביצים)
20 תמר מג'הול (150 גר')
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
180 גר' קמח (כוס ורבע)
125 גר' חמאה או מרגרינה
395 גר' חלב ממותק
1 כפית אבקת אפייה
1 וחצי כפיות אבקת סודה לשתייה
• מגלענים את התמרים, חוצים אותם לחצי ומשרים במים (עד כיסוי) משך חצי שעה על מנת לרכך אותם.
• מנפים לתוך קערה גדולה, את הקמח עם אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה.
• טוחנים את התמרים בבלנדר יחד עם כמה 4-5 כפות מהנוזלים בהם הושרו.
• מוסיפים את עיסת התמרים לקמח.
• מרככים את החמאה במיקרו ומוסיפים גם אותה לקערה.
• מוסיפים גם את החלב הממותק ומערבבים את כל החומרים היטב.
• מוסיפים גם את האגוזים ומערבבים שוב.
• מצפים תבנית עגולה עם תרסיס שמן ושופכים פנימה את הבלילה.
• מנערים את התבנית כדי ליצב את פני השטח של העוגה.
• אופים במרכז התנור שחומם מראש ל-180 מעלות משך 40 דקות.
• העוגה מוכנה כאשר קיסם שנכניס לתוכה, יצא נקי.
• כשהעוגה מוכנה, ממתינים 5 דקות לפני שמשחררים אותה מהתבנית והופכים אותה על צלחת הגשה.
• אפשר לאכול חם או לצנן.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים