חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגיות סקון - רקיקים אנגלים ל"שעת התה"
5 כוסות קמח תופח
300 מ"ל שמנת מתוקה
300 מ"ל ספרייט (או מיץ לימון מוגז/מי סודה בטעמים)
• מסננים את הקמח לתוך קערה.
• מוסיפים את הספרייט ואת השמנת המתוקה ומערבבים היטב עד קבלת בצק צמיג.
• מעבדים את הבצק היטב על משטח ההכנה, ומוסיפים קמח כדי שלא ידבק.
• מעבדים את הבצק עם מערוך לעלה שטוח ועבה (כסנטימטר עד סנטימטר וחצי עובי).
• יוצרים עיגולי בצק בעזרת כוס, ומסדרים את המאפים על גבי תבנית מצופה בנייר אפייה.
• יש להקפיד על מרווחים בין עיגולי הבצק כדי למנוע הדבקה כשהמאפים תופחים בתנור.
• ניתן לבחור כוס גדולה כדי לקבל סקונס בגודל לחמניה, או כוס קטנה כדי לקבל סקונד קטנים דמויי עוגיות או מאפינס.
• אופים את המאפים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות משך 25-30 דקות או עד הזהבה.
• מגישים את הסקונס (חמים או קרים) עם חמאה וריבה.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים