|
|
סלט אבוקדו וגבינת פטה |
מרכיבים :
|
2 כפיות שום טרי קצוץ
1 כף גדושה פטרוזיליה קצוצה
3 כפות חומץ בן יין אדום
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית מלח
1/4 כוס בצל סגול קצוץ דק
2 אבוקדו בשלים אך לא רכים מידי חתוכים לקוביות קטנות
|
|
אופן הכנה :
|
• מערבבים בקערת הסלט, את עגבניות התמר החתוכות עם הבצל האדום וקוביות האבוקדו.
•
מוסיפים את גבינת הפטה המגורדת ומערבבים.
•
בקערה נפרדת, שמים את הפטרוזיליה הקצוצה, שמן זית, שום קצוץ, חומץ בן יין אדום, אורנו יבש ומלח.
•
טורפים את כל חומרי הרוטב היטב ושופכים את הרוטב על הסלט.
•
מערבבים ומגישים מיד.
•
אם מכינים את הסלט מראש, רצוי להשאיר את האבוקדו ואת הרוטב בצד ולהוסיפם רק לפני ההגשה.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|