חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת שוקולד לבן לחה
250 גר' חמאה
200 גר' שוקולד לבן
1 כוס סוכר
3/4 כוס חלב
1 ו-1/3 כוסות קמח
1 כוס קמח תופח (או קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפייה)
3 ביצים
לציפוי: 200 גר' שוקולד לבן
1/2 כוס שמנת מתוקה
• שמים בסיר 3/4 כוס חלב, 250 גר' חמאה, 200 גר' שוקולד לבן וכוס סוכר.
• מדליקים אש קטנה וממיסים את כל המוצרים יחד תוך ערבוב מתמיד.
• מניחים לבלילה להצטנן משך 15 דקות.
• בקערה גדולה, שמים את הקמח הרגיל עם הקמח התופח, ומערבבים פנימה את בלילת השוקולד הלבן ו-3 ביצים.
• טורפים יחד לבלילה חלקה.
• מצפים תחתית של תבנית עגולה בשתי שכבות של נייר אפייה על מנת שהתחתית לא תחרך בזמן האפייה הארוכה.
• אופים את העוגה בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך שעה ו-20 דקות.
• לציפוי: מחממים את השמנת המתוקה בסיר על אש קטנה.
• כשהשמנת חמה, מוסיפים 200 גר' שוקולד לבן וממשיכים לערבב עד שהשוקולד נמס והגנאש (הציפוי) מוכן.
• מורידים את הגנאש מהאש ומצננים משך כ-20 דקות.
• מוציאים את העוגה מהתנור והופכים אותה כך שהצד החלק למעלה.
• מניחים את העוגה על רשת לציפוי עוגות (לא חובה).
• שופכים את הגנאש על העוגה ומצפים את כולה.
• מצננים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים