חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
חזה עוף ממולא ברוטב לימון
2 חזה עוף
100 גר' גבינת אסיאגו
100 גר' נקניק האם חתוך לרצעות עבות
2 כפות חמאה
3 כפות קמח
1/4 כוס יין לבן
מיץ מחצי לימון
1 כוס ציר עוף או מרק עוף
1 וחצי כפית אורגנו
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
• לוקחים את חזה העוף, ובעזרת סכין חדה, חורצים במרכז חריץ, אך משאירים את שתי הפרוסות מחוברות לצורך מילוי (כמו לחמניה).
• פותחים את חזה העוף וממלאים אותו ברצועות נקניק האם.
• מפוררים מעל כמה חתיכות גבינת אסיאגו.
• סוגרים את חזות העוף בעזרת קסמי עץ על מנת שהמילוי לא יברח החוצה.
• מחממים מחבת על אש בינונית עם שמן זית, וצולים כל חזה עוף ממולא, עד השחמה (כ-3 דקות מכל צד).
• מוציאים את העוף הצידה, וממיסים את החמאה במחבת.
• כשהחמאה נמסה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
• מבשלים את הקמח 2 דקות ומוסיפים את מיץ הלימון ויין לבן.
• מערבבים עוד 1/2 דקה עד הסמכה ומוסיפים ציר עוף. מערבבים הכל היטב משך כדקה עד שהרוטב אחיד.
• מתבלים במלח פלפל ואורגנו ומורידים לאש נמוכה.
• מחזירים את העוף למחבת וסוגרים את המכסה.
• מבשלים עוד 20 דקות עד שהעוף מוכן.
• מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים על צלחת הגשה.
• מוציאים את הקיסמים ופורסים את העוף למניפה עבה. (לא חובה).
• מגישים חם עם פירה ומפזרים מעל את הרוטב.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים