|
|
האש-פאפיס - כופתאות תירס |
מרכיבים :
|
1 כוס קמח תירס גס (פולנטה)
3 כפות קמח תופח או 3 כפות קמח רגיל ו-1/4 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס כוס בצל ירוק קצוץ דק
1/2 כוס גרגירי תירס שלמים
1 ביצה
1 כוס חלב
מלח ופלפל
שמן צמחי לטיגון
|
|
אופן הכנה :
|
• שמים בקערה כוס קמח תירס (פולנטה), 3 כפות קמח תופח, 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק, 1/2 כוס גרגירי תירס, 1 כוס חלב וביצה.
•
מתבלים במלח ופלפל, מערבבים את כל התערובת היטב, ומניחים בצד למשך 5 דקות.
•
בנתיים, מחממים סיר עם שמן עמוק עד לרתיחה.
•
כשהשמן מתחיל לרתוח, יוצרים כדורים מהבלילה ומכניסים לסיר (בזהירות!).
•
מטגנים כל כדור משך 2-3 דקות, עד הזהבה.
•
מוציאים את הכופתאות או לביבות התירס לנייר סופג.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|