חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
האש-פאפיס - כופתאות תירס
1 כוס קמח תירס גס (פולנטה)
3 כפות קמח תופח או 3 כפות קמח רגיל ו-1/4 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס כוס בצל ירוק קצוץ דק
1/2 כוס גרגירי תירס שלמים
1 ביצה
1 כוס חלב
מלח ופלפל
שמן צמחי לטיגון
• שמים בקערה כוס קמח תירס (פולנטה), 3 כפות קמח תופח, 1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק, 1/2 כוס גרגירי תירס, 1 כוס חלב וביצה.
• מתבלים במלח ופלפל, מערבבים את כל התערובת היטב, ומניחים בצד למשך 5 דקות.
• בנתיים, מחממים סיר עם שמן עמוק עד לרתיחה.
• כשהשמן מתחיל לרתוח, יוצרים כדורים מהבלילה ומכניסים לסיר (בזהירות!).
• מטגנים כל כדור משך 2-3 דקות, עד הזהבה.
• מוציאים את הכופתאות או לביבות התירס לנייר סופג.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים