|
|
נודלס עוף ושרימפס מוקפצים |
מרכיבים :
|
3 רגלי עוף ללא עור או עצם חתוכות לקוביות
5 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
250 גר' איטריות ביצים
1 כוס שרימפס קטנים נקיים ומבושלים
2 כפות מים
2 כפות שמן בוטנים
|
|
אופן הכנה :
|
•מבשלים את איטריות הביצים על פי הוראות ההכנה (לרוב השרייה במים).
•
מחממים מחבת על אש בינונית גבוהה, ומוסיפים את שמן הבוטנים.
•
מקפיצים את קוביות העוף עד שהן מוכנות לאכילה (כ-4 -5 דקות).
•
מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים עוד 2 דקות.
•
מוסיפים גם את השרימפס המוכנים, את חמאת הבוטנים ו-2 כפות מים.
•
מערבבים היטב ומביאים לביעבוע.
•
מוסיפים את האטריות המוכנות, מערבבים ומוציאים לצלחת.
•
מקשטים בבצל ירוק ומגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|