חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
נודלס עוף ושרימפס מוקפצים
3 רגלי עוף ללא עור או עצם חתוכות לקוביות
5 בצלים ירוקים חתוכים לרצועות
250 גר' איטריות ביצים
1/2 כוס חמאת בוטנים עם חתיכות
1 כוס שרימפס קטנים נקיים ומבושלים
2 כפות מים
2 כפות שמן בוטנים
•מבשלים את איטריות הביצים על פי הוראות ההכנה (לרוב השרייה במים).
• מחממים מחבת על אש בינונית גבוהה, ומוסיפים את שמן הבוטנים.
• מקפיצים את קוביות העוף עד שהן מוכנות לאכילה (כ-4 -5 דקות).
• מוסיפים את הבצל הירוק ומקפיצים עוד 2 דקות.
• מוסיפים גם את השרימפס המוכנים, את חמאת הבוטנים ו-2 כפות מים.
• מערבבים היטב ומביאים לביעבוע.
• מוסיפים את האטריות המוכנות, מערבבים ומוציאים לצלחת.
• מקשטים בבצל ירוק ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים