|
|
ריבועי שוקולד עם בוטנים וצימוקים |
מרכיבים :
|
1 כוס חלב ממותק
200 גר' שוקולד מריר (רצוי 80% קקאו)
60 גר' חמאה
90 גר' בוטנים קלויים ללא מלח
60 גר' צימוקים
|
|
אופן הכנה :
|
• מחממים בסיר על אש נמוכה, כוס חלב ממותק עם 200 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות.
•
מערבבים תוך כדי חימום עד שהשוקולד נמס.
•
מסירים את הסיר מהאש, מוסיפים 60 גר' חמאה וממשיכים לערבב עד שהתערובת אחידה.
•
כותשים את הבסקוויטים או העוגיות עם מערוך לשברים גסים.
•
מוסיפים לשוקולד המומס את הבוטנים והצימוקים.
•
מוסיפים את שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
•
מצפים תבנית בנייר אפייה ושופכים את התערובת פנימה בצורה שווה.
•
מכניסים למקרר למשך 4 שעות (מינימום).
•
מוציאים את העוגה מהמקרר וחותכים לריבועים.
•
מגישים על צלחת הגשה או בתוך מנג'טים.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|