חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
שיפודי סינטה תאילנדים על האש
900 גר' בשר סינטה (סירלוין)
3 שיני שום כתוש
1/4 כוס סוכר חום
3 כפות רוטב דגים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות למון גראס טרי כתוש *
1 כף ג'ינג'ר טרי כתוש
1 כפית כמון
1 כפית כורכום
1 כף כוסברה יבשה טחונה
1 כף מיץ לימון
•חותכים את הסינטה לרצועות דקות (נגד הסיבים).
• מערבבים בקערה 3 שיני שום כתוש, 1/4 כוס סוכר חום, 3 כפות רוטב דגים, 2 כפות רוטב סויה, כפית כמון, כפית כורכום וכף כוסברה יבשה טחונה.
• מוסיפים 2 כפות למון גראס כתוש, כף ג'ינג'ר, וכף מיץ לימון סחוט טרי.
• מערבבים היטב ומשרים את הבשר במרינדה משך 4 עד 6 שעות.
• משפדים את פרוסות הבשר על שיפודי עץ, כ-3 חתיכות על כל שיפוד (כמו עבודה עם מחט).
• מחממים גריל לחום גבוה ומורחים את הרשת בשמן.
• מניחים את השיפודים על האש, וצולים כדקה עד 3 דקות דקות מכל צד, על מנת שהבשר ישאר מעט אדום בפנים.
• בתחילה הבשר ידבק בגלל הסוכר החום, לכן יש לדאוג להפוך את השיפוד מיד עם ההשחמה.
• מוציאים את השיפודים מהאש ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים