חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
ציר בקר קלאסי
2 ו- 1/4 קילו עצמות בקר
1 כף שמן
1 בצל גדול חתוך ל-8
1 גזר גדול חתוך עיגולים
2 גבעולי סלרי חתוכים גס
2 כפיות רסק עגבניות
8 גרגירי פלפל שחור שלמים
1 עלה דפנה
4.75 ליטר מים קרים
• מניחים את העצמות על גבי תבנית מצופה בנייר כסף, ומוסיפים מסביבן את חתיכות הבצל, הגזר והסלרי.
• בוזקים על הכל כף או שתיים של שמן צמחי, ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 דקות משך 45 דקות או עד השחמה.
• מסננים את השומן שנותר בתבנית, ומכניסים את העצמות והירקות לסיר גדול.
• מוסיפים לסיר את המים הקרים, עלי דפנה, 8 גרגירי פלפל ו-2 כפיות רוטב עגבניות.
• מביאים לרתיחה, מסירים את השומן והקצף שנקווה בדפנות הסיר, ומורידים לאש נמוכה.
• מאדים את הציר, עם מכסה פתוח על אש נמוכה משך 8 עד 12 שעות.
• מסננים את הציר מהירקות ושומרים אותו במקרר או בפריזר עד לשימוש.
• משתמשים במרקים ותבשילים שונים.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים