חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פילה סלמון במלח גס
שני נתחי פילה סלמון עם עור (כ- 220 גר' כל אחד)
2 כוסות מלח גס
1 כף גרגירי פלפל שחור שלמים
1 כפית שיני ציפורן
8 כוכבי אניס
4 מקלות קינמון שבורים
• מערבבים בתבנית עמוקה את המלח הגס עם הפלפל, הציפורן, כוכבי אניס ומקלות קינמון.
• מניחים את נתחי הדג (כשהעור כלפי מטה) על גבי מצע המלח.
• מכסים את הדגים עם נייר אפייה (נייר פרגמנט), חתוך בגודל שלהם.
• מכסים את התבנית עם נייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל- 190 מעלות משך 20 דקות.
• מוציאים את התבנית מהתנור ובודקים אם הסלמון מוכן.
• אם הוא עדיין מעט חי, מסירים את נייר האפייה, מכסים את הדגים שנית בנייר הכסף ומניחים בצד.
• המלח החם יבשל את הדג תוך מספר דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים