חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פנקייק רוויון עשיר
3 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
1 כף אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
4 ביצים
1/2 כוס חמאה ללא מלח - מומסת
2 כפיות תמצית וניל
לציפוי:
סירופ מייפל
• קוביית חמאה להגשה
• מנפים 3 כוסות קמח לתוך קערה גדולה, מוסיפים 1/2 כוס סוכר, כף אבקת אפייה, כפית סודה לשתייה ו-1/2 כפית מלח.
• מערבבים את כל החומרים היבשים היטב.
• בקערה נפרדת, טורפים 4 ביצים, מוסיפים את הרוויון, 1/2 כוס חמאה מומסת ו-2 כפיות תמצית וניל.
• מערבבים היטב.
• שופכים את התערובת הרטובה אל תוך התערובת היבשה, ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה חלקה ודלילה (אך פחות דלילה מתערובת פנקייק המבוססת על חלב).
• מחממים מחבת טפלון על אש בינונית נמוכה, ויוצקים כף מצקת על המחבת.
• מסדרים את הפנקייק עם המצקת לגודל הרצוי.
• אחרי כדקה או שתיים, כאשר הפנקייק משחים מעט, ומופיעות עליו בועות קטנות, הופכים צד.
• מטגנים עוד כדקה עד שגם הצד השני מזהיב.
• מוציאים את הפנקייק מהמחבת לצלחת הגשה, ועורמים אותם זה על זה.
• כשערמת הפנקייק מוכנה, שמים מעל קוביית חמאה ויוצקים סירופ מייפל.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים