חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רביולי מסקרפונה ברוטב מרווה
1 כוס דלורית מבושלת
1/2 כוס גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת
1/3 כוס פרמזן מגורד
1 חלבון ביצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל גרוס טרי
1 חבילה של עלי וון-טון
3 כפות חמאה
2 שיני שום קצוצות
4 עלי מרווה קצוצים
קורט פלפל קאיין
• חותכים את הדלורית ומנקים ממנה את הזרעים.
• עוטפים את הדלורית בנייר כסף, וצולים אותה משך כשעה בתנור שחומם ל- 190 מעלות.
• כשהדלורית מוכנה, מוציאים את בשרה הרך בעזרת כף אל תוך קערה עמוקה.
• מוסיפים לדלורית מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.
• מוסיפים 1/2 כוס גבינת מסקרפונה, חלמון ביצה ו-1/3 כוס גבינת פרמזן.
• מערבבים את המילוי היטב.
• מסדרים את עלי הוון-טון ומניחים במרכז כל עלה כפית מהמילוי.
• מעבירים אצבע רטובה על שולי כל עלה, וסוגרים אותם בצורת חצי סער.
• מרתיחים סיר רחב עם מים ומעט מלח, וכשהמים רותחים, מכניסים לתוכם את הרביולי למשך כשתי דקות (יש להמתין עד שהם צפים).
• בסיר נפרד מכינים רוטב חמאה חומה, ממיסים על אש קטנה 3 כפות חמאה עם שתי שיני שום שלמות.
• ממשיכים לערבב כול הזמן כדי שהמחאה לא תישרף רק תשחים כ- 5 דקות.
• כשהרביולי צפים במים לאחר כשתי דקות, ממעבירים אותם לתוך החמאה החומה, על מנת שימשיכו להתבשל עוד 2 -3 דקות.
• מוסיפים לסיר החמאה כמה עלי מרווה קצוצים, מלח ופלפל.
• מוציאים את הרביולי לצלחת הגשה, מפזרים פרמזן מעל, ומגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים