חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב מרינרה איטלקי
7 עלי בזיליקום חתוכים לרצועות דקיקות (חיתוך שיפנד)
7 שיני שום קצוצות גס
1 קילו (ליטר) עגבניות מקולפות (טרי או שימורים)
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
•שמים את העגבניות בקערה ומועכים אותן היטב עם היד על מנת לפרק את הרקמה הקשה.
• מחממים סיר עם 1/4 כוס שמן זית על חום גבוה.
• כשהשמן מבעבע, מוסיפים את השום ומורידים מעט את האש.
• קולים את השום מעט עד שמתחילים להריח את ריח השום, וזהו סימן שהשום מוכן.
• מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים תוך ערבוב כ- 20 דקות.
• לאחר כ- 20 דקות, מוסיפים את הבזיליקום הקצוץ, מלח ופלפל שחור.
• מערבבים ומכבים את האש.
• ניתן לצנן את הרוטב ולהגישו כתוספת, או להשתמש בו כבסיס לרטבי עגבניות מורכבים יותר.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים