חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אצבעות מוצרלה פריכות
1 ביצה
1/2 כוס חלב
1 כוס קמח
1 כף אורגנו יבש
1/2 כוס פתיתי לחם
1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
רצועות גבינת מוצרלה חתוכות לאצבעות בעבי 1/2 סנטימטר
•בקערה שטוחה, טורפים ביצה אחת עם 1/2 כוס חלב.
• בקערה שטוחה נפרדת, מערבבים כוס קמח עם כף אורגנו יבש.
• בקערה שלישית שטוחה אף היא, מערבבים 1/2 כוס פתיתי לחם עם 1/4 כוס פרמזן מגורד.
• טובלים כל אצבע מוצרלה בקמח ומנערים.
• טובלים את אצבע המוצרלה המקומחת בביצה, וכאשר היא מצופה בביצה, טובלים אותה בפירורי הלחם.
• מסדרים את כל אצבעות המוצרלה המצופות על גבי צלחת.
• מצפים את הצלחת בניילון נצמד, ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
• מחממים מחבת עם שמן עמוק על אש בינונית עד רתיחה.
• מטגנים את אצבעות המוצרלה בשמן העמוק משך 30 שניות כל אחת.
• מוציאים את האצבעות לנייר סופג.
• מגישים את אצבעות המוצרלה חמות עם רוטב לבחירתכם (רוטב שום, מרינרה, קטשופ וכד').
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים