חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
פוקצ'ה בצל ורוזמרין
2 כפיות שמרים יבשים
1 ו- 2/3 כוסות מים פושרים
1 כפית סוכר
2.5 כפיות מלח
1/4 כוס שמן זית
4.5 כוסות קמח
לציפוי:
שמן זית
1 כף בצל קצוץ דק
1 כף רוזמרין קצוץ
מלח
•מכניסים למעבד המזון (פוד פרוססור) 2 כפיות שמרים יבשים עם כוס ועוד 2/3 כוס מים פושרים וכפית סוכר, ומשאירים לתסוס 5 עד 10 דקות.
• מוסיפים 2.5 כפיות מלח, 1/4 כוס שמן זית וארבע וחצי כוסות קמח.
• מעבדים את החומרים יחד עד שמתקבל בצק אחיד - מומלץ להשתמש בלהב המתכת.
• אם הבצק דביק מידי ניתן להוסיף עוד 1/4 כוס קמח.
• מצפים את גוש הבצק בקמח.
• מצפים תבנית בינונית בשמן זית, ומשטחים עליה את הבצק באמצעות הידים (לעובי של 2 סנטימטר בערך).
• מוודאים שהבצק מפוזר בצורה שווה על כל התבנית, מכסים במטלית בד ומניחים במקום חמים, כמו תנור מכובה, למשך שעה עד שעה ורבע.
• אחרי שעה, לוקחים את התבנית עם הבצק שהכפיל עצמו, ובעזרת האצבע יוצרים על פני הבצק בורות קטנים במרחק של כ-2 סנטימטר אחד מהשני.
• מערבבים 3 כפות שמן זית עם בצל קצוץ ורוזמרין קצוץ, ומושחים את כל הבצק באמצעות מברשת.
• מפזרים את התבלינים באופן שווה על הבצק ובוזקים על הכל מלח.
• בשלב זה ניתן להוסיף עוד עשבי תיבול או תבלינים, פטריות, גמבה או כל מה שתבחרו.
• אופים את הפוקצ'ה בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות משך 20 דקות או עד השחמה.
• מצצנים, פורסים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים