חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
עוגת קוקוס לחה
לבסיס העוגה: 200 גר' ביסקוויטים (אפשר גם עוגיות חמאה)
3 כפות חמאה מומסת
1 כף סוכר וניל
1 חלמון ביצה
לבלילה: 170 גר' חלב ממותק
1 ביצה
1 כף סוכר וניל
1 כף חמאה מומסת
1 כפית קליפת תפוז מגורדת
2 כפות קמח
1 כף אבקת אפייה
• 130 גר' שבבי קוקוס
• חמאה וקמח לשימון התבנית
• משמנים תבנית עגולה בקוטר 25 סנטימטר עם מעט חמאה, ובוזקים מעל קמח כדי למנוע הדבקות.
• טוחנים את העוגיות בבלנדר לפירורים דקים.
• מערבבים את פירורי העוגיות עם 3 כפות חמאה או מרגרינה מומסת, כף סוכר וניל וחלמון ביצה.
• מפזרים את התערובת על תחתית התבנית המקומחת, ודוחסים אותה היטב עד שהיא אחידה, כדי ליצור בסיס יציב לעוגה.
• בכלי נפרד מערבבים את החלב הממותק, עם כף סוכר וניל, ביצה, כפית קליפת תפוז מגורדת, כף חמאה מומסת, שתי כפות קמח, וכף אבקת אפייה.
• מערבבים את הבלילה היטב ומוסיפים לה את שבבי הקוקוס.
• מערבבים את כל המרכיבים יחד, ושופכים את הבלילה על גבי בסיס העוגיות שבתבנית.
• מסדרים את הבלילה עם לקקן, כך שתצפה את כל התבנית בצורה אחידה.
• אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות משך 35 עד 40 דקות.
• מוציאים מהתנור, מצננים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים