חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוסטביף עם ירקות בתנור
1 קילו נתח אנטריקוט או סינטה שלם
6 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות גדולות
200 גר' דלעת חתוכה לקוביות
4 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות גדולות
1 כפית טימין יבש
1 כוס יין
מלח ופלפל
1 כפית קורנפלור
5 שיני שום
• מחממים סיר עם מים רותחים, ומכניסים לתוכו את הגזר, הדלעת ותפוח האדמה למשך 20 דקות.
• חורצים בגוש הבשר כמה חריצים בעומק 2 סנטימטר.
• מקלפים את השום וחותכים אותו לחתיכות גדולות.
• מכניסים חתיכות שום בתוך חריצי הבשר.
• מפזרים על גוש הבשר טימין יבש, מלח ופלפל, ומעסים אותו היטב מכל צדדיו.
• מניחים את גוש הבשר על גבי רשת שהונחה על תבנית אפיה, כאשר החריצים עם השום כלפי מעלה.
• מפזרים על גוש הבשר רבע מכוס היין.
• מסננים את הירקות מהמים, ומפזרים אותם על הרשת לצידי הבשר.
• בוזקים עליהם מעט מלח, פלפל וטימין.
• מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, למשך שעה.
• אחרי שעה, מוציאים את הבשר מהתנור.
• לוקחים את נוזלי הבשר והירק שהצטברו בתבנית,ומעבירים לסיר קטן.
• מוסיפים כפית קורנפלור ואת שארית היי, ומצמצמים על אש בינונית למשך כמה דקות.
• יש לדאוג לגרד את כל השאריות השומן מהתבנית כדי לתת לרוטב עוד טעם.
• כשהנוזלים מצטמצמים לחצי, מסננים את הרוטב במסננת דקה ומגישים עם הרוסביף והירקות.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים