חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קינואה בסיסית
1 כוס קינואה
2 כוסות מים
מלח פלפל
תבלינים לבחירתכם
• שוטפים את הקינואה היטב במסננת מתחת לברז.
• מומלץ להשרות את הקינואה במים לפחות 30 דקות כדי לעדן את הטעם.
• בישול קינואה הוא ביחס של כוס קינואה לשתי כוסות מים.
• מוסיפים לסיר את המים, הקינואה ומלח (או תיבול אחר לבחירתכם).
• מביאים לרתיחה על אש גבוהה תוך ערבוב.
• לאחר הרתיחה מכסים את הסיר ומורידים את האש למינימום.
• מבשלים בין 10 ל-15 דקות עם מכסה סגור.
• כשהקינואה מוכנה היא רכה נראית מעט שקופה בקצוות.
• בגמר הבישול, מכבים את האש, פותחים את הסיר ומפרידים מעט את הגרגרים עם מזלג, סוגרים את המכסה ומניחים לתבשיל לנוח עוד 10 דקות במכסה סגור.
• מגישים את הקינואה לצד בשר או מוסיפים רוטב לבחירתכם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים