חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
רוטב ברביקיו
2 כוסות קטשופ
1/2 כוס חומץ לבן
1 כפית מלח מתובל
1/2 כפית פלפל אנגלי טחון
1 כפית אבקת צ'ילי
1 כפית פפריקה
1/2 כפית רוטב חריף כמו טבסקו
1/2 כוס סוכר חום
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כפית כמון
1/2 כפית פלפל לבן או שחור
•מכניסים לסיר בינוני 2 כוסות של קטשופ, חצי כוס חומץ לבן ו- 1/2 כוס מולסה (דבשה).
• מוסיפים לסיר כפית של מלח מתובל (גם מלח רגיל אפשרי), חצי כפית של פלפל אנגלי טחון, כפית אבקת צ'ילי, כפית פפריקה מתוקה וחצי כפית של רוטב חריף לבחירתכם.
• מוסיפים עוד חצי כוס סוכר חום, חצי כפית אגוז מוסקט (לא חובה) כפית כמון, וחצי כפית פלפל לבן. (אפשרי גם פלפל שחור, אך העדיפות היא לפלפל לבן בשל טעמיו העזים).
• מדליקים את האש על חום בינוני, ומערבבים עד שהסוכר נמס.
• מביאים לרתיחה, מורידים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים משך כ- 30 דקות.
• מידי פעם פותחים את המכסה וממשיכים לערבב. (חשוב לא לתת לסוכר להשרף!)
• כשהרוטב סמיך וכהה, לאחר 30 או 40 דקות, מורידים את הסיר מהאש ומצננים.
• לאחר הצינון, רוטב הברביקיו יהיה בעל מרקם סמיך ועשיר בטעם וצבע, וניתן להוסיפו לעוף, בשר ועוד.
• יש לאחסן את הרוטב במקום במקרר עם מכסה אטום.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים