|
|
גראם מסאלה |
מרכיבים :
|
1/2 כוס שיני ציפורן
1/2 כוס זרעי כמון שלמים
2 אגוז מוסקט שלמים
4 מקלות קינמון -5 סנטימטר כל אחד
1/4 כוס גרגירי פלפל שחור שלמים
|
|
אופן הכנה :
|
•מערבבים יחד כוס ורבע זרעי הל, עם 1/2 כוס שיני ציפורן, 1/2 כוס גרגירי כמון, 1/4 כוס פלפל שחור, 2 אגוזי מוסקט שלמים ו-4 מקלות קינמון.
•
מחממים תנור לחום נמוך מאוד, כ- 80 מעלות.
•
מצפים תבנית אפייה שטוחה בנייר כסף, ומפזרים עליה את כל התבלינים.
•
קולים את התבלינים יחד משך 30 דקות.
•
מצננים את התבלינים וטוחנים אותם יחד במטחנת קפה פשוטה.
•
שומרים במקום יבש, בתוך מיכל אטום משך כשנה.
•
משתמשים במאכלים הודים וכתוספת לתה חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|