חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אטריות ראמן מוקפצות עם פטריות
2 חבילות של אטריות ראמן
450 גר' פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
20 גר' חמאה
8 שיני שום חתוכות לפרוסות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן בוטנים
•משרים את חבילות אטריות הראמן במים למשך 7 דקות (או על פי הוראות ההכנה).
• מוציאים אותן מהמים ומניחים על בד סופג.
• מחממים מחבת עם 3 כפות שמן בוטנים.
• כשהשמן רותח, מוסיפים את הפטריות החתוכות, ומקפיצים משך שתי דקות.
• מוסיפים את פרוסות השום, ושקית וחצי מהתבלין שמגיע עם אטריות רמאן.(אפשר להחליף בכף וחצי תיבול יבש לבחירתכם כמו הרב דה פרובאנס או תערובת 5 תבלינים סינית).
• מקפיצים ומערבבים את הפטריות משך 7 דקות, עד שהן משחימות ומוציאות חלק מהנוזלים שלהן.
• מוציאים את הפטריות מהמחבת ומניחים בצד.
• מוסיפים למחבת את החמאה ואת איטריות הראמן שהוספגו במים.
• מערבבים את האיטריות היטב עד שהן נפרדות, כ-2 או 3 דקות.
• מחזירים למחבת את הפטריות המטוכנות ואת עלי הפטרוזיליה הקצוצים.
• מערבבים היטב ומוציאים לצלחת הגשה.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים