|
|
אטריות ראמן מוקפצות עם פטריות |
מרכיבים :
|
2 חבילות של אטריות ראמן
450 גר' פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות
20 גר' חמאה
8 שיני שום חתוכות לפרוסות
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן בוטנים
|
|
אופן הכנה :
|
•משרים את חבילות אטריות הראמן במים למשך 7 דקות (או על פי הוראות ההכנה).
•
מוציאים אותן מהמים ומניחים על בד סופג.
•
מחממים מחבת עם 3 כפות שמן בוטנים.
•
כשהשמן רותח, מוסיפים את הפטריות החתוכות, ומקפיצים משך שתי דקות.
•
מוסיפים את פרוסות השום, ושקית וחצי מהתבלין שמגיע עם אטריות רמאן.(אפשר להחליף בכף וחצי תיבול יבש לבחירתכם כמו הרב דה פרובאנס או תערובת 5 תבלינים סינית).
•
מקפיצים ומערבבים את הפטריות משך 7 דקות, עד שהן משחימות ומוציאות חלק מהנוזלים שלהן.
•
מוציאים את הפטריות מהמחבת ומניחים בצד.
•
מוסיפים למחבת את החמאה ואת איטריות הראמן שהוספגו במים.
•
מערבבים את האיטריות היטב עד שהן נפרדות, כ-2 או 3 דקות.
•
מחזירים למחבת את הפטריות המטוכנות ואת עלי הפטרוזיליה הקצוצים.
•
מערבבים היטב ומוציאים לצלחת הגשה.
•
מגישים חם.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|