חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
קדרת אורז עם עוף ורוזמרין
1 כף שמן זית
1 חזה עוף נקי חתוך לקוביות
1/2 כוס בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
1/4 כפית פלפל שחור
2 כפות רוזמרין טרי או כף רוזמרין יבש
מיץ מחצי לימון
120 גר' אורז (כ- 2/3 כוס)
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס ציר עוף או מרק
1 גזר, חתוך לרצועות ארוכות
• 1 פלפל אדום חתוך לרצועות ארוכות
• 1 כף גרדת קליפת לימון
• מחממים סיר עם כף שמן זית על אש בינונית.
• מוסיפים את קוביות העוף ומשאירים 2 דקות.
• הופכים את העוף ומוסיפים את הבצל והשום קצוץ.
• מוסיפים פלפל שחור, רוזמרין ומחצית ממיץ לימון.
• ממשיכים לערבב עד שכל העוף מלבין.
• מוסיפים למחבת את האורז, ומערבבים עוד דקה.
• מוסיפים את מיץ התפוזים וציר העוף ומערבבים.
• מעלים את האש לאש גבוהה ומוסיפים את הגזרים והפלפל האדום.
• מערבבים ומוסיפים את יתרת מיץ הלימון וגרדת קליפת לימון.
• מביאים לרתיחה, מורידים לאש הנמוכה ביותר (מבער קטן), סוגרים את המכסה, וממתינים 20 דקות בלי לפתוח.
• אחרי 20 דקות, מורידים את האורז מהאש, פותחים את הסיר, ומערבבים עם מזלג כדי להפריד את האורז.
• סוגרים את המכסה וממתינים עוד 5 דקות.
• מגישים חם.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים