|
|
מרק כרוב ושעועית צהובה |
מרכיבים :
|
2 כפיות שמן זית
6 תפ"א דזירה (אדומים) חתוכים לקוביות
4 שיני שום קצוץ
1 בצל לבן פרוס לטבעות
4 כוסות ציר עוף או ירקות
1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות
1 קופסת שימורי שעועית צהובה
1/2 כרוב חתוך לרצועות
גבינת פרמזן
אבקת פלפל אדום חריף
|
|
אופן הכנה :
|
•מחממים סיר על אש בחום בינוני ומוסיפים את שמן הזית.
•
מכניסים לסיר את תפוחי האדמה עם מעט מלח ומקפיצים מעט להשחמה קלה. (כ- 5 דקות).
•
מוסיפים את הבצל והשום, מערבבים עוד 2 דקות.
•
מוסיפים את העגבניות, את השעועית ואת ציר העוף. למרק צמחוני ניתן להשתמש בציר ירקות. מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים כ-10 דקות עד רתיחה.
•
מוסיפים את הכרוב ומערבבים עוד כ- 5 דקות.
•
מורידים מהאש ומגישים עם פרמזן ומעט צ'ילי חריף.
•
בתאבון.
|
|
|
|
לחץ להדפסת המתכון
Rotev.co.il-מתכונים בוידאו
|
|