חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
סמן - חמאה מרוקאית
500 גר' חמאה רכה -לא מומסת
30 גר' אורגנו יבש
2 כפות מלח
50 מ"ל מים
• שופכים את המים לסיר ומביאים לרתיחה.
• מוסיפים את האורגנו ומבשלים 5 דקות עם מכסה סגור.
• מסננים את האורגנו מהמים, ומצננים אותם לדרגה פושרת.
• מורחים את החמאה בשכבה עבה ושווה, על תחתית של תבנית רחבה.
• מפזרים מעליה שתי כפות מלח.
• שופכים על החמאה המומלחת את מי האורגנו, ומערבבים כך שהמים יחדרו לחמאה אך לא ימיסו אותה.
• מערבבים טוב כמה דקות.
• מנקזים את שאריות הנוזל מהתבנית, עד שנותרת חמאה רכה ולחה.
• שומרים את החמאה (או הסמן) בכלי סגור במקרר עד השימוש.
• הסמן מחזיק במקרר משך יותר משנה.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים