חפש מתכון
מתכונים לחג מתכונים קלים מתכוני בריאות מתכונים לילדים מתכונים דיאטטים טיפים לבישול מתכוני עמים מתכונים בוידאו מתכוני שפים מילון אוכל




מתכונים לפי מרכיבים
אבוקדו  אפונה  בטטה  ביסקוויטים  ברוקולי  בשר טחון  דבש  דלעת  חזרת  כרוב  מנגו  פטריות  קוסקוס  קינואה  רימונים  תרד 

אתרי מתכונים
לחץ להדפסת המתכון
אומלט אספרגוס ועשבי תיבול
1 ביצה גדולה
2 חלבוני ביצה
2 כפיות עשבי תיבול קצוצים
1/4 כוס אספרגוס מאודה חתוך לחתיכות
2 כפות גבינת פטה
1 כף חלב
מלח ופלפל
•מערבבים את הביצה עם 2 החלבונים, טיפת חלב ומלח.
• מוסיפים את עשבי התיבול (במקרה זה בנענע ובזיליקום).
• מחממים מחבת מתאים לתנור לחום בינוני ומפזרים מעט שמן או חמאה.
• שופכים את הבלילה וממתינים שהבלילה תתקשה בקצוות.
• בעזרת תרבד או מרית, מושכים למרכז המחבת את הנוזל שעוד לא התקשה.
• כשכמעט כל הבלילה התקשתה, מכבים את האש ומוסיפים על צד אחד של האומלט את האספרגוס,והגבינה.
• מכניסים לכמה דקות לתנור שחומם מראש ל250 מעלות.
• מוציאים מהתנור ומקפלים את החלק הריק של האומלט מעל החלק המלא.
• מפזרים עשבי תיבול טריים ומגישים.
• בתאבון.


לחץ להדפסת המתכון

Rotev.co.il-מתכונים בוידאו


⇧חזור למעלה   מתכונים בוידאו Rotev   אודותינו    תנאי שימוש    מדיניות פרטיות   צור קשר
Copyright ©2008 Rotev.co.il All rights reserved


⇧חזור למעלה


לדף הבית - רוטב מתכונים